1ος 4WD 1/10 Electric Off Road – RaceRC 2019   -- Report

1ος 4WD 1/10 Electric Off Road – RaceRC 2019 -- Report

Υπέροχος καιρός – Φοβερή Πίστα – Τρομερός Ανταγωνισμός

 

Το καλύτερο ξεκίνημα έγινε για το νέο πρωτάθλημα και σε όλους έμεινε μια πολύ ευχάριστη αίσθηση. Όλοι πλέον έχουν βρει τα πατήματα τους στην κατηγορία και ο αγώνας θύμισε τις μονομαχίες που γινόντουσαν στην κατηγορία τούρινγκ.

Πιο συγκεκριμένα από τους 9 αγωνιζόμενους υπήρχαν δυο γκρουπ δυναμικότητας που έδιναν μάχες που κρινόταν στις λεπτομέρειες.

Στα προκριμματικά ξεχώρισε ο Αναπολιοτάκης παίρνοντας την pole ενώ εντυπωσιακά best έγραψε ο Τερζής χωρίς όμως να βγάλει σταθερό πεντάλεπτο κάτι που τον έφερε στην 4η θέση της εκκίνησης.

Στη δεύτερη είχαμε το πολύ σταθερό Θεοδώρου και τρίτο από κοντά τον Ανδρεαδάκη.

Πέμπτος ο Φουσκοκολάκης κλείνοντας το γκρουπ των δυνατών.

Πιο κάτω είχαμε το Λίτινα στην έκτη θέση που ξεχώρισε στο δεύτερο γκρουπ , τον Μυλωνάκη στην έβδομη ( στον πρώτο του αγώνα για την κατηγορία ) , τον Χειλαδάκη ( μετά από καιρό ) στην όγδοη και τον Πατεράκη με προβληματάκια στην ένατη.

Στους τελικούς δεν υπήρχαν προγνωστικά ούτε για τον Α ούτε για τον Β και αυτό φάνηκε και από το αποτέλεσμα αφού και στους 6 τελικούς είχαμε διαφορετικούς νικητές.

Στον Α από μία νίκη πήραν Ανδρεαδάκης , Θεοδώρου και Αναπολιοτάκης ενώ στο Β από μία νίκη πάλι πήραν ο Χειλαδάκης , Μυλωνάκης και Λίτινας.

Φυσικά μετά από όλα αυτά ο νικητής και στους δυο τελικούς κρίθηκε με ισοβαθμία και από το αποτέλεσμα των προκριματικών.

Στον Α ,παρθενική νίκη έκανε ο Θεοδώρου που ισοβάθμησε με τον Ανδρεαδάκη αλλά είχε καλύτερη θέση στα προκριματικά , παίρνοντας έτσι την πρώτη νίκη για το νέο πρωτάθλημα.

Και οι δυο έδωσαν μάχες με Τερζή , Αναπολιοτάκη και Φουσκοκολάκη και κάνοντας τα λιγότερα λάθη πήραν τις δύο πρώτες θέσεις.

Ο Τερζής συμπλήρωσε το βάθρο ανταγωνιστικός σε όλους τους τελικούς και με τρελό best lap , πλήρωσε τα ελάχιστα λάθη που έκανε αλλά και τα τζαρτζαρίσματα.

Τέταρτος ο Αναπολιοτάκης που ήταν άπιαστος στον τρίτο τελικό αλλά στους δύο πρώτους δεν πήρε αποτέλεσμα και του στοίχησε.

Πέμπτος ο Φουσκοκολάκης που ήταν πολύ γρήγορος και ανταγωνιστικός αλλά πέτυχε τους πάντες στην καλή τους μέρα.

Στο Β την νίκη πήρε ο Λίτινας που και αυτός ισοβάθμησε με τον Χειλαδάκη αλλά πήρε την πρώτη θέση με καλύτερο qua , ενώ οδηγικά έκανε πολλά λάθη λόγω άγχους όπως μας είπε αλλά το ευχαριστήθηκε πολύ.

Ο Χειλαδάκης δεύτερος δίνοντας πολύ θέαμα , οδηγώντας μετά από πολύ καιρό αλλά χωρίς προετοιμασία .

Τρίτος ο Μυλωνάκης που κέρδισε ένα τελικό και αυτός αγχωμένος ( τελικά πρέπει να αυξήσουμε τους αγώνες ) αλλά πολύ ευχαριστημένος που ξανά έπαιξε αγώνα.

Τέταρτος ο Πατεράκης με αρκετά προβλήματα καταφέρνοντας όμως να τερματίσει σε όλους τους τελικούς.

 

Α Τελικός

  1. Σάββας Θεοδώρου 3 Βαθμούς ( 3 , 1 , 2 )
  2. Γιώργος Ανδρεαδάκης 3 Βαθμούς ( 1 , 2 , 5 )
  3. Παναγιώτης Τερζής 5 Βαθμούς ( 2 , 3 , 4 )
  4. Αλέξης Αναπολιοτάκης 6 Βαθμούς ( 5 , 5 , 1 )
  5. Βαγγέλης Φουσκοκολάκης 7 Βαθμούς ( 4 , 4 , 3 )

 

Β Τελικός

  1. Μανώλης Λίτινας 3 Βαθμούς ( 2 , 3 , 1 )
  2. Πάρης Χειλαδάκης 3 Βαθμούς ( 1 , 2 , 2 )
  3. Νεκτάριος Μυλωνάκης 4 Βαθμούς ( 3 , 1 , 3 )
  4. Μενέλαος Πατεράκης 8 Βαθμούς ( 4 , 4 , 4 )

 

Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή.